Kendisine özgü aromasıyla dikkati çeken Narmikan kavunu, Arguvan-Arapgir yolunda kurulan tezgahlarda satışa sunuluyor.
Çiftçi Mustafa Alkan, Narmikan kavununu yetiştirme sürecinin özveri ve sabır gerektirdiğini belirterek,
"Kavunlarımızın aroması tamamen topraktan ve verdiğimiz emekten geliyor. Kavunun olgunlaşması sabır gerektiriyor, biz de sabırla yetiştiriyoruz. Her kavun, verdiğimiz emeğin meyvesi. Sofralara lezzet katmak en büyük mutluluğumuz. Yetiştirdiğimiz kavunları ülkemizin dört bir yanına gönderiyoruz." dedi.
Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.