Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 81 ilde başlattığı ’fast food’ tarzı hızlı gıda üreterek satışa sunan işletmelerde kullanılan kızartma yağlarına yönelik denetimler, Çankırı’da da gerçekleştirildi. Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından restoranlarda kullanılan kızartma yaplarının mevcut polar, madde miktarları ve kızartma yağı sıcaklıkları cihazları ile ölçüldü. Ekipler tarafından işletme sahiplerine de bilgilendirmelerde bulunuldu.
-
Çevre
Kızartma Yağları Mercek Altında
Çankırı’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı gıda kontrol ekipleri ‘fast food’ tarzı gıda üreterek tüketime sunan işletmelerde oluşabilecek riskleri engellemek amacıyla kızartma yağlarını denetledi.
Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sonsöz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sonsöz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.