Yerel seçim dolayisiyla çalismalarini hizlandiran Gürkan, Belediye-Is Sendikasini ziyaret ederek, Belediye-Is Sendikasi Malatya Sube Baskani Osman Nuri Solmazgül ile bir süre görüstü.
Ziyarette konusan Gürkan, Mevcut belediye baskanligi görevini sürdürürken, Battalgazi Merkez Ilçe Belediye Baskanligi aday adayi da olduk. Bu anlamda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Sizleri de ziyaret etmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Kent yönetim anlayisimizda ortak akil ve istisare var. Bunu da görevde bulundugumuz süreç içerisinde her zaman uyguladik dedi.
Belediye-Is Sendikasi Malatya Sube Baskani Osman Nuri Solmazgül ise Gürkana basarilar dileyerek, Battalgaziyi belde konumunda aldiniz ama gerek Türkiyede gerekse de dünyada ilçeyi tanittiniz. Biz hizmet veren kim olursa olsun ona her zaman saygi duymusuzdur. Saygi duymaya da devam edecegiz. Biz sizlerle birlikteyiz. Baskanimizin bu memlekete en iyi hizmeti yapacagina inaniyoruz diye konustu.