Eski hakem Ahmet Çakar Sire Pazarini gezdi
Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Malatyada Sire ve Kayisi Pazarini gezdi. Çakar, Son Kale programinda yasanan tartismalarin ise bir ego kavgasi oldugunu söyledi.
ING Bankin davetlisi olarak Malatyaya gelen eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, eski Sire ve Kayisi Pazarini, ING Bank yetkilileri, Ticaret Borsasi genel sekreteri Abdulvahap Bulgurlu ile birlikte gezdi. Esnaflari tek tek ziyaret eden Çakar, kayisi yedi. Çakar, bir esnafin "Kanaltürkte yayinlanan programa devam edecek misiniz?" sorusuna, önce "hangisi?" diye cevap verdi. Sonrada "hayir" dedi.
Çakar, Reha Muhtarin sundugu Son Kale programinda çikan tartismayla ilgili yaptigi açiklamada, "Reha Muhtar ile devam etmeyecegiz. Diger programla devam edecegiz. Reha Muhtarla geçen gün kavga ettik. Bilmiyorum, gazeteler bir sey yaziyor mu? Bir temas etmedigimiz kaldi. Agir konustuk. Tabi küfretmek olmazda, kurgu falan yok. Ego kavgasi. O bir gecelik bir olaydi. Bu bir süreç. Herkes Ben biliyorum diyor. En kötüsü odur" diye konustu.